top of page

Find vejen til balance med et ADHD kursus hos MindUpDennis Nielsen, en erfaren formidler, der integrerer sin personlige indsigt som en diagnosticeret ADHD-ramt person i undervisningen.


Er du eller nogen, du kender, berørt af ADHD? Igennem MindUp ønsker jeg, Dennis Nielsen, at støtte enkeltpersoner og familier gennem mine specialdesignede ADHD-kurser.


Mit navn er Dennis Nielsen, og jeg er Cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Med mere end et årti i branchen har jeg dedikeret mig til at hjælpe børn, unge og voksne i udsatte positioner siden 2010.


Hvorfor vælge et ADHD kursus hos mig?

Mine kurser fokuserer på ADHD og konflikthåndtering, og de er skræddersyede til at imødekomme de specifikke behov hos hver målgruppe. Når du deltager i et MindUp adhd-kursus, kan du forvente en unik oplevelse, hvor indholdet er nøje tilpasset din dagligdag.


Min personlige erfaring som diagnosticeret ADHD-ramt individ giver mig en enestående indsigt, som sammen med min faglige uddannelse udgør fundamentet for en givende og udviklende formidling.

Et billede, der illustrerer et unikt ADHD kursus hos MindUp, skræddersyet til specifikke målgrupper for maksimal relevans.

ADHD kurser skaber forståelse og balance

Mine kurser går ud over traditionel undervisning og stræber efter at skabe dybdegående forståelse for ADHD. Vi fokuserer ikke kun på udfordringerne, men også på styrkerne ved ADHD.

Gennem konkrete værktøjer og strategier lærer deltagerne at håndtere konfliktsituationer og navigere i dagligdagen med større selvtillid.


Hvad gør MindUp unik?

Målrettede- og tilpassede kurser: Hvert kursus er skræddersyet til en specifik målgruppe, hvilket sikrer maksimal relevans.


Erfaring og Uddannelse: Med mere end et årti i feltet og en baggrund som Cand.pæd. i pædagogisk psykologi tilbyder jeg en kombination af erfaring og faglig ekspertise.


Personlig Indsigt: Min egen diagnose med ADHD giver mig unik viden, som jeg integrerer i formidlingen for at skabe større forståelse og empati.Har du fået interesse for mine ADHD kurser, og ønsker du at vide mere om, hvordan MindUp kan hjælpe dig eller din organisation? Tøv ikke med at kontakte mig, Dennis Nielsen, for at få mere information om mine kurser og rådgivning.

Commentaires


bottom of page