top of page

Konflikthåndtering og ADHD

Konflikthåndtering og støtte til børn med ADHD er to områder, der kan have afgørende indflydelse på dagligdagen.

At forstå disse aspekter kan bidrage til bedre relationer og trivsel i familien.


Konflikthåndtering: Konflikter er uundgåelige, men at håndtere dem konstruktivt er afgørende for et sundt samspil. Konflikthåndtering indebærer evnen til at identificere, forstå og løse konflikter på en positiv måde.

Det kan involvere kommunikation, konfliktforebyggelse og evnen til at håndtere uenigheder uden eskalation.


Et konflikthåndteringskursus giver værdifuld viden og færdigheder til at navigere gennem udfordrende situationer med succes.


Konflikthåndterings kursus: Et konflikthåndteringskursus går dybere ind i konceptet konflikthåndtering. Deltagerne lærer ikke kun at tackle konflikter, men også at forstå deres rødder og forebygge gentagelser.

Gennem praksis og teoretisk forståelse udvikler kursister evnen til at bevare roen, lytte effektivt og finde løsninger, der gavner alle parter.


ADHD Kursus for Forældre: At opdrage et barn med ADHD kan præsentere unikke udfordringer. Et ADHD-kursus for forældre er designet til at informere og udstyre forældre med redskaber til at støtte deres barn bedst muligt. Kurset dækker typiske ADHD-træk, metoder til at skabe en støttende hjemmemiljø og kommunikationsteknikker, der fremmer forståelse og samarbejde.


En glad familie, der har opnået harmoni.

Comments


bottom of page